Adresse​

Sydbanegade 4, 6000 Kolding​

Der er parkeringsmuligheder og busforbindelser lige til døren

Fyldninger til behandling af huller i tænderne

Få en god og kompetent behandling

Hos Tandlæge Uffe Vang Hjelm tilbyder vi fyldinger til tænder, lavet i høj kvalitet. Vi arbejder med tandfyldninger i forbindelse med behandlinger af huller i tænderne (caries). Hvis du skal have hjælp til fyldninger, kan du således komme forbi vores tandklinik i Kolding, nær Vejle og Fredericia.

Vi tilbyder flere forskellige tandbehandlinger med samme fokus på kvalitet og gode kundeoplevelse. Her behandles du i en tryg og behagelig atmosfære af dygtige og imødekommende tandplejere, der rådgiver dig om dine forskellige muligheder. Finder vi et hul i dine tænder, hjælper vi dig således med den rette behandling, herunder en tandfyldning.

Fyldninger lavet i kvalitetsmaterialer

Vi anvender primært plastmaterialer af høj kvalitet til at lave fyldninger efter huller i tænderne. Dette materiale kan nemlig nemt tilpasses, så det passer til det resterende tandsæt og derfor stort set ikke er synligt. Samtidig er materialet stærkt og holdbart, og det er derfor ideelt til fremstilling af fyldninger, uanset hvilken tand der er tale om.

​Vores tilgang til tandpleje er personlig og omsorgsfuld. Derfor vægter vi også en god dialog og individuel vejledning højt, så du oplever en behandling, der tager højde for dig og dine ønsker. Det betyder også, at vi er særligt gode til at hjælpe personer, som lider af tandlægeskræk.

Uanset om du frygter tandlægebesøg eller ej, er vi dog klar til at behandle huller i tænderne med fyldninger, så du kan få et flot og langtidsholdbart resultat.

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til, hvordan behandlingen af huller i tænder med fyldninger foregår? Eller vil du allerede nu bestille en tid til at få lavet tandfyldning? Så hører vi altid gerne fra dig.

Skriv til os ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook

Hvem er vi

Telefon: 75 54 27 27

E-mail: info@tandlaeger-kolding.dk

Cvr.nr.: 30548744

Find os

Tandlæge Uffe Vang Hjelm 

Sydbanegade 4
​6000 Kolding