Adresse​

Sydbanegade 4, 6000 Kolding​

Der er parkeringsmuligheder og busforbindelser lige til døren

Implantater laves på tandklinikken i Kolding

Den bedste løsning til mistede tænder

Har du mistet en eller flere tænder i tandrækken, kan et tandimplantat være den bedste løsning, og Hos Tandlæge Uffe Vang Hjelm i Kolding, nær Vejle og Fredericia, har vi i mange år arbejdet med implantater.

Vi fremstiller selv vores implantater med et fokus på at tilbyde resultater af høj kvalitet. Vi hjælper således også gerne dig med at lave et tandimplantat, som passer godt til dine øvrige tænder, og som du kan nyde godt af i de næste mange år.

Implantater der ligner rigtige tænder

Vi fremstiller implantater i titanium, da disse let accepteres af organismen. Det betyder, at tandimplantatet kan vokse sig fast direkte i kæbebenets knoglevæv.

Tandimplantatet fungerer som en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en kunstig tand, som både ligner og føles som en naturlig tand.

Implantatet sikrer dig således et flot tandsæt, som giver dig et rigtig pænt smil.

Implantater har en lang levetid. De første implantater blev sat i for 35 år siden og fungerer stadig. Siden da har udviklingen kun gjort implantater endnu bedre, og vi kan i dag tilbyde moderne implantater, der er både flotte og holdbare.

Kontakt os hvis du ønsker rådgivning

I vores tandklinik står vi altid klar med kompetent rådgivning om, hvordan et implantat kan sættes ind, hvor du mangler en tand.

Den kirurgiske del af behandlingen foregår hos Brædstrup Implantatcenter og Peter Kohberg ApS, som vi har et godt samarbejde med.

Du er velkommentil at kontakte os og høre mere om vores tandbehandlinger​.

Skriv til os ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook

Hvem er vi

Telefon: 75 54 27 27

E-mail: info@tandlaeger-kolding.dk

Cvr.nr.: 30548744

Find os

Tandlæge Uffe Vang Hjelm 

Sydbanegade 4
​6000 Kolding