Adresse​

Sydbanegade 4, 6000 Kolding​

Der er parkeringsmuligheder og busforbindelser lige til døren

Tandblegning hvis du drømmer om hvidere tænder

En tandblegning være en god og effektiv løsning, hvis du ønsker hvidere tænder, da det ikke længere er muligt ved køb af de såkaldte blegetandpaster. Det skyldes at disse ikke indeholder blegemidler i tilstrækkelige mængder, hvorfor man ikke vil opleve synlige resultater.

I løbet af de seneste år er der kommer skarp regulering på området, hvilket betyder, at det kun er tandlæger, der i dag må udføre blegning af tænderne. Før i tiden kunne man få en tandblegning hos kosmetologen eller hos frisøren – sådan er det ikke i dag.

Professionel tandblegning udføres på klinikken

Hos Tandlæge Uffe Vang Hjelm kan du få lavet en professionel og effektiv tandblegning, som kan give dig flotte og hvide tænder. Vi har stor erfaring og kan hjælpe dig med blegning af dine tænder på vores klink i Kolding.

Der er mange ting at tage højde for i forbindelse med en tandblegning. ​Blandt andet er det væsentligt at huske på, at det ikke er alle folk, der vil få samme resultat ud af en tandblegning. Du kan derfor med fordel tage en uforpligtende dialog med os, hvis du overvejer at få en tandblegning.

​Uforpligtende dialog inden behandling

Inden en tandblegning af dine tænder effektueres tager vi en snak med dig omkring hvilke ting, du bør være opmærksom på inden behandling sættes i gang.

Vores klinik er et glimrende valg for dig med bopæl i Fredericia, Vejle eller Kolding, som ønsker hjælp fra en erfaren og kvalitetsbevidst tandlæge med stor erfaring inden for sit felt.

Ring og hør mere allerede i dag

Hvis du gerne vil have lavet en tandblegning, eller hvis du har nogle spørgsmål, kan vi altid kontaktes på telefon

75 54 27 27.​​

Skriv til os ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook

Hvem er vi

Telefon: 75 54 27 27

E-mail: info@tandlaeger-kolding.dk

Cvr.nr.: 30548744

Find os

Tandlæge Uffe Vang Hjelm 

Sydbanegade 4
​6000 Kolding