Adresse​

Sydbanegade 4, 6000 Kolding​

Der er parkeringsmuligheder og busforbindelser lige til døren

Behandlinger til folk med tandlægeskræk

Vi sørger for en tryg og afslappet oplevelse

Har du nogensinde følt angst ved tanken om et tandlægebesøg? Mange oplever tandlægeskræk, og hos Tandlæge Uffe Vang Hjelm kan vi derfor hjælpe med, at du får en tryg og afslappet oplevelse hos tandlægen, hvis du lider af tandlægeskræk. Vores tilgang er baseret på forståelse og skånsom behandling, hvilket gør det muligt for dig at føle dig sikker og rolig under hele dit besøg.

Tandklinikken er beliggende i Kolding nær Vejle og Fredericia, hvor vores dygtige og imødekommende personale står klar til at tage godt imod dig.

Grundig vejledning og stor forståelse for tandlægeskræk

Vores klinik er specialiseret i at hjælpe personer, der finder et stort ubehag ved tanken om tandlægebesøg. Vi har således en stor forståelse for tandlægeskræk, og vi har stor erfaring med at behandle folk, der har det netop som dig.

Vi tror på, at grundig vejledning og informering er vejen frem mod tandlægeskræk. Vi gør derfor ikke noget, du ikke er blevet godt informeret om, ligesom vi aldrig presser dig til noget.

Vi arbejder dertil for at skabe en tryg og behagelig atmosfære, hvor du kan føle dig afslappet og tilpas. Det er nemlig vigtigt, hvis du har tandlægeskræk, at du bliver mødt af roligt, smilende og imødekommende mennesker, der forstår de tanker, du gør dig.

Uanset om du skal til et almindeligt tandeftersyn, have foretaget en rodbehandling, skal have indsat et implantat eller noget helt fjerde, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Har du yderligere spørgsmål til, hvordan vi tager hånd om tandlægeskræk? Så hører vi gerne fra dig. Vi er altid klar til at tage dig i hånden og give dig en god oplevelse, når det er tid til at komme forbi din tandlæge.​

Skriv til os ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook

Hvem er vi

Telefon: 75 54 27 27

E-mail: info@tandlaeger-kolding.dk

Cvr.nr.: 30548744

Find os

Tandlæge Uffe Vang Hjelm 

Sydbanegade 4
​6000 Kolding