Adresse​

Sydbanegade 4, 6000 Kolding​

Der er parkeringsmuligheder og busforbindelser lige til døren

Almindelig tandpleje på tandklinikken i Kolding

Hos Uffe Vang Hjelm i Kolding, nær Fredericia og Vejle, gør vi os umage for at gøre din oplevelse hos os så behagelig som muligt, mens vi sørger for en professionel og omsorgsfuld behandling af dine tænder.

Kom problemerne til livs

Vi anbefaler, at du får undersøgt dine tænder hvert halve år. Det giver os mulighed for at opdage begyndende tandskader i god tid og dermed komme eventuelle større problemer i forkøbet.

Ved et tandeftersyn foretager vi blandt andet en tandrensning. Her renser vi dine tænder for belægninger og tandsten, så du lettere kan holde en god tandhygiejne i det daglige.​

Vi gennemgår dit tandsæt grundigt, så vi kan sætte ind med efterfølgende behandling, hvis det er nødvendigt. Vi rådgiver naturligvis også i, hvordan du selv i det daglige kan være med til at holde tænderne rene og pæne.

Den daglige hygiejne

En grundregel er altid at bruge tandbørste og tandtråd. Da tandsæt er meget forskellige, kan det være nødvendigt med en endnu grundigere daglig tandrensning. Er det tilfældet, får du en kompetent vejledning af os.

Kontakt Tandlæge Uffe Vang Hjelm for en aftale om et tandeftersyn.​​

Skriv til os ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook

Hvem er vi

Telefon: 75 54 27 27

E-mail: info@tandlaeger-kolding.dk

Cvr.nr.: 30548744

Find os

Tandlæge Uffe Vang Hjelm 

Sydbanegade 4
​6000 Kolding