Adresse​

Sydbanegade 4, 6000 Kolding​

Der er parkeringsmuligheder og busforbindelser lige til døren

Bideskinner laves i høj kvalitet

Få en bedre nattesøvn med en bideskinne

Tandskæren kan være mere end blot en irriterende vane – det kan føre til alvorlige tandproblemer og smerter. Hos Tandlæge Uffe Vang Hjelm tilbyder vi professionelle løsninger til at bekæmpe dette problem. Med en speciallavet bideskinne kan vi nemlig hjælpe dig med at beskytte dine tænder og reducere ubehag.

Vores bideskinner er baseret på den nyeste forskning inden for tandpleje, og vi fokuserer på at tilbyde skånsomme og effektive løsninger til alle vores patienter. Vi laver selv vores bideskinner i vores tandklinik, der ligger i Kolding i nærheden af Vejle og Fredericia.

En specialtilpasset bideskinne

I vores klinik laver vi bideskinner, der passer perfekt til dine tænder. Det betyder, at bideskinnen hjælper mest muligt på netop det problem, du oplever, mens den også sider komfortabelt og godt i din mund. Det er vigtigt, da bideskinnen bruges, mens du sover, og derfor ikke skal være forstyrrende for din søvn.

Derudover bruger vi de nyeste teknikker og materialer for at sikre, at din bideskinne er både komfortabel og effektiv.

Med den rette bideskinne kan du undgå at skære tænder, når du sover, og derved opnå en bedre søvn, skåne dine tænder og undgå spændingshovedpine og ømhed i kæben som konsekvens af tandskæren.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe

Skal vi hjælpe dig med ikke længere at skære tænder, mens du sover? Så kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder for at få fremstillet en bideskinne. Vi rådgiver dig også gerne, hvis du er i tvivl om, om du har brug for en bideskinne.​

Skriv til os ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook

Hvem er vi

Telefon: 75 54 27 27

E-mail: info@tandlaeger-kolding.dk

Cvr.nr.: 30548744

Find os

Tandlæge Uffe Vang Hjelm 

Sydbanegade 4
​6000 Kolding