Adresse​

Sydbanegade 4, 6000 Kolding​

Der er parkeringsmuligheder og busforbindelser lige til døren

Krone og broer fremstilles

Her er du i trygge hænder

Fremstilling af kroner og broer er en fast del af arbejdet på vores tandklinik. Derfor kan du altid føle dig i trygge hænder, når du overlader arbejdet med fremstilling af ny tandkrone eller tandbro til os.

Med mange års erfaring i faget kan vi fremstille kroner og broer, som specifikt er tilpasset dine ønsker og behov.

Hvis du ønsker en kvalitetsbevidst og dygtig tandlæge, der vægter gode resultater og god service højt, er vores klinik et glimrende valg. Vi har beliggenhed i Kolding nær Fredericia og Vejle.

Grundig information inden behandling og isætning af tandkrone

Vi sørger for at give dig grundig information om behandlingen, materialer og priser, hvis det er nødvendigt med påsætning af en tandkrone eller en tandbro.

En tandkrone kan være nødvendig, hvis du er blevet rodbehandlet eller har store fyldninger, men kan også beskytte en knækket tand.

Professionelle behandlinger der indeholder tandbro

En tandbro fungerer som erstatning for en eller flere manglende tænder. Broen bliver fastgjort til de tilstødende tænder og føles som naturlige tænder.

I forbindelse med fremstilling af en ny tandbro, lægger vi altid stor vægt på at sikre dig det bedste og mest ønskværdige resultat. Vi er særdeles omhyggelige i arbejdet med fremstillingen. Du kan derfor være sikker på at opnå det bedst mulige resultat.

Endvidere har vi i særlig grad fokus på, at vores behandlinger skal være langtidsholdbare, så du kan få glæde af din behandling i mange år frem.

Kontakt os og hør mere og vores kroner og broer

Har du spørgsmål til vores behandling og fremstilling af henholdsvis tandbroer eller tandkroner, er du altid velkommen til at kontakte os i dag på telefon
75 54 27 27

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan bestille en tid til et eftersyn af dine tænder.

Skriv til os ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook

Hvem er vi

Telefon: 75 54 27 27

E-mail: info@tandlaeger-kolding.dk

Cvr.nr.: 30548744

Find os

Tandlæge Uffe Vang Hjelm 

Sydbanegade 4
​6000 Kolding