Adresse​

Sydbanegade 4, 6000 Kolding​

Der er parkeringsmuligheder og busforbindelser lige til døren

Visdomstænder behandles og fjernes

Vi rådgiver dig om dine muligheder

Har du smerter eller bekymringer relateret til dine visdomstænder? Mange oplever ubehag og komplikationer med disse bagerste tænder, og derfor hjælper vi hos Tandlæge Uffe Vang Hjelm dig gerne med at undersøge, behandle eller fjerne visdomstænder, såfremt det er nødvendigt.

Det gør vi her i klinikken, som ligger i Kolding ikke så langt fra Fredericia og Vejle. Vi tilbyder behandlinger af høj kvalitet og med fokus på din tilfredshed. Derfor rådgiver vi dig også om dine muligheder, så vi kan hjælpe dig med at holde dine tænder sunde og stærke resten af livet.

Vi tilbyder fjernelse af visdomstænder

Visdomstænder kan skabe en række problemer, fra smerter til infektioner. Hvis visdomstænderne ikke vokser ordentligt frem, kan den nemlig være årsag til skader på nabotænderne eller betændelse i tandkødet. I disse tilfælde er det nødvendigt at fjerne visdomstanden, så skader og gener forebygges.

​Hvis du skal have fjernet en visdomstand kirurgisk, kan vi hjælpe dig med det her i klinikken. Da der kan være flere fremgangsmåder til fjernelse af visdomstænder, afhængigt af hvordan tanden ligger, foretager vi først en undersøgelse, så vi kan tilpasse det rette behandlingsforløb. Her fortæller vi dig om vores anbefaling, så du er godt informeret hele vejen igennem forløbet.

Vi er desuden specialiseret i at behandle personer med tandlægeskræk. Hvis du skal have fjernet en visdomstand, men har det svært med tandlægebesøg, hjælper vi dig derfor gerne.

Bestil en tid ved at kontakte os

Hvis du ønsker at bestille en tid til at få undersøgt eller fjernet en af dine visdomstænder, så er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved enten at ringe til os, sende en mail eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Skriv til os ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Facebook

Hvem er vi

Telefon: 75 54 27 27

E-mail: info@tandlaeger-kolding.dk

Cvr.nr.: 30548744

Find os

Tandlæge Uffe Vang Hjelm 

Sydbanegade 4
​6000 Kolding